Reuring!

Naast de Stilettoruns, het trouwen-voor-1-dag en de fantastische programmering op het podium is er natuurlijk nog veel meer reuring in de Zeestraat. We lichten er een paar uit!

Comida de mamá

Natuurlijk krijgen jullie trek die dag. Dat snappen wij als geen ander. Daarom hebben we een onwijs gave en vooral vrolijke foodtruck staan: Comida de mamá! Comida de mamá (mama,s maaltijd) staat voor heerlijke Zuid Amerikaanse gerechten met een Nederlandse twist , van gespecialiseerd in Zuid-Amerikaanse vlees/aardappel gerechten, soepen, mixto’s en bijbehorende drankjes.

Comida de mamá

Roze in Blauw

Roze in Blauw, de groep politiemensen die zich bezighoudt met LHBTI-zaken kan natuurlijk niet ontbreken bij de Roze Zaterdag in Beverwijk! Stel uw vragen of vertel uw ervaringen in ons pop-up politiebureau in de Zeestraat. Zij staan voor u klaar en hebben er zin in!

Bent u slachtoffer van geweld of discriminatie vanwege uw seksuele geaardheid of uw genderidentiteit? Bij spoed, bel 112. Geen spoed maar wel iemand van Roze in Blauw spreken? Onze piketlijn is 24 uur per dag beschikbaar: 088-1691234

Rosé-proeverij

Nuurlijk kan Wijn & Druif niet ontbreken op Roze Zaterdag! Zij staan op het plein met een (gratis) Rosé-proeverij. Diverse landen en smaken komen hierin naar voren. Wat denk je bijvoorbeeld van Frankrijk, Italië, Spanje, Chili en misschien wel Californië…? Kom lekker proeven tussen 11.00 uur en 17.00 uur!

Wijn & Druif

Reacties zijn gesloten.