Rabobank-podium

Rabobank IJmond heeft veel op met onze samenleving en gelooft in de kracht van inclusiviteit en diversiteit. Niet voor niets heeft zij een gedegen diversiteitsbeleid. Zij sponsort dan ook lokale initiatieven die een bijdrage leveren aan goede reclame van de regio IJmond die juist dé spraakmakende activiteiten in de lokale kernen zijn. Daar mag Roze Zaterdag Beverwijk niet bij ontbreken. Wij zijn dan ook trots om Rabobank IJmond als hoofdsponsor voor het podium te mogen verwelkomen!

Rabobank IJmond, proud sponsor!

Opening

Zorg dat je rond 11 uur in de Zeestraat bent! We starten met een spectaculaire brassband die swingend door de straat trekt naar het podium.

Op het podium vindt de officiële opening plaats van de allereerste Roze Zaterdag Beverwijk!Wie en wat tref je die dag allemaal op het podium? We zetten het even allemaal voor je op een rijtje!

Matt Jaxxon

Matt Jaxxon

Een dijk van een stem, een meester in performance!

Matt Jaxxon zorgt er voor dat hij het publiek onderdeel laat zijn van de show. Pas dan is een optreden geslaagd.

Disco, Dance classics, Nederlandse Toppers, Matt is van alle markten thuis en krijgt mensen in beweging!

Lange Sjaan

Lange Sjaan

Lange Sjaan, de rasechte Beverwijker Ron van Eerden, heeft al eerder bewezen er een feestje van te kunnen maken. Ron’s alter ego, Lange Sjaan verzorgt ook voor ons een supercoole performance met een Abba-medley!

Bij een rasechte artiest hoort een rasecht Beverwijks bedrijf. Daarom ook sponsort WijckerInfra Ron van Eerden zelf!

Denny Braaf

Het repertoire van Denny is zeer veelzijdig. Naast zijn uitgebreide eigen Nederlandse repertoire zingt hij o.a. songs van Ricky Martin, Rene Froger, Prince en Tom Jones.

Denny Braaf heeft er heel veel zin in en kijkt de toekomst dan ook zonnig tegemoet. Hij wil mensen raken en haalt er dan ook het meeste voldoening uit als mensen met tranen in hun ogen naar hem toekomen. Kortom, een artiest met muzikale ‘roots’ in hart en nieren!

The Dutch Diana Ross

Deze artiest mag niet ontbreken op ons Beverwijkse Feest der Inclusiviteit, Tolerantie en Liefde!

The Dutch Diana Ross staat garant voor een Glamour bühne show waarin zij uw gasten met haar imponerende optreden zo lijkt mee te voeren naar the Big American Dream!

Een muzikale reis waarin Glitter Glamour, zoals deze ooit ontstond in Las Vegas, de absolute boventoon voeren. Een ijzersterke bühne-act ,waarin de meest prachtige showkostuums en de grootste hits van Big Diva Diana Ross, onlosmakelijk het handelsmerk vormen van The Dutch Diana Ross!

Reacties zijn gesloten.