Podium

Onze sponsors hebben veel op met onze samenleving en geloven in de kracht van inclusiviteit en diversiteit. Daarom dragen zij spraakmakende activiteiten zoals onze Roze Zaterdag Beverwijk 2024 een warm hart toe. Wij zijn dan ook trots dat wij namens hen ons programma voor de avond bekend kunnen maken.

Gerard Joling

Gerard Joling is met zijn rijke carrière niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Hij wint bijvoorbeeld de award voor ‘Best Selling Dutch Artist’ op de ‘World Music Awards’ in Monaco en ook krijgt hij een wassenbeeld in Madame Tussauds. Hij verkoopt door de jaren heen meer dan 16 miljoen platen. Zo ken je bijvoorbeeld zijn hits als ‘Love Is In Your Eyes’, ‘Tickets To The Tropics’, ‘Can’t Take My Eyes Off You’, ‘Liefde Op Het Eerste Gezicht’, ‘Zing Met Me Mee’, ‘ Maak Me Gek’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Echte Vrienden’.

Mary Jane Holland

KABOOM! Jong (en nu nog) lokaal talent QUEEN Mary Jane Holland is indahouse! Lip sync, dance, performer, entertainer, laat je verrassen.

Onze Queen gaat niet alleen shinen op ons podium maar begeleidt op ludieke wijze ook de stilettorun én doet daar de prijsuitreiking.

Riemen vast!

Jeffrey Kuipers

Allround zanger Jeffrey Kuipers is bij het grotere publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits ‘Alles wat je zei’, ‘Ware Liefde’ en ‘Wat je zegt’.

Bij dat laatste nummer sprak hij zich in zijn creatieve videoclip duidelijk uit dat huidskleur, geaardheid en komaf geen rol zouden moeten spelen. De zanger draagt hiermee uit dat diversiteit kleur geeft aan het leven en komt hij in verzet tegen de hokjesmentaliteit. Een man naar ons regenboog-hart!

A-Fever

Gimme, Gimme, Gimme A*Fever!

Met shows op Paaspop, 7th Sunday Festival & de Zwarte Cross in hun uitpuilende agenda, wordt elk feest in Nederland en omgeving op z’n kop gezet. En natuurlijk is A-Fever ook aanwezig tijdens Roze Zaterdag Beverwijk!

Dus, release je inner Dancing Queen(r) en vier dat feestje keihard mee op Mamma Mia, Waterloo & Chiquitita!

Daarnaast doet hij mee aan het Nationale Songfestival, wint hij Jantjes Verjaardag Talentenjacht, wordt genomineerd voor de BUMA NL award en treedt hij op tijdens Dutch Valley en zingt in het voorprogramma van Tino Martin. Geen goed feestje zonder Jeffrey en daarom mag hij niet ontbreken op ons hoofdpodium!

Matt Jaxxon

Matt Jaxxon

Een dijk van een stem, een meester in performance!

Matt Jaxxon zorgt er voor dat hij het publiek onderdeel laat zijn van de show. Pas dan is een optreden geslaagd.

Disco, Dance classics, Nederlandse Toppers, Matt is van alle markten thuis en krijgt mensen in beweging!

Reacties zijn gesloten.