Trouwen voor één dag!

Vraag je partner, vriend(in), collega of je onbeantwoorde crush, nu ten huwelijk zodat je tijdens Roze zaterdag ook daadwerkelijk kunt trouwen voor één dag! Niets is ons te gek. Geef elkaar het Ja-woord onder een mooi versierde prieel en met een ludieke roze drag-trouw-ambtenaar! Ga jij trouwen? Inschrijven maar, dan ben je verzekerd van een trouwplek!

De ceremonie

De ceremonie zal onder een prachtig versierd prieel plaatsvinden. Jullie schuiven de ringen om elkaars vinger en geef elkaar tijdens de spetterende miniceremonie het Ja-woord!

Jullie kus wordt met een foto vastgelegd, zodat jullie deze geweldige dag niet snel zullen vergeten!

Na afloop krijg je een ’trouwakte’ en proosten jij en je geliefde met een glaasje bubbels terwijl je samen een gebakje naar binnen werkt 😉

Voel de spanning van het trouwen en ontdek hoe het is om een pasgetrouwd stel te zijn! Jullie huwelijkssprookje zal voor één dag zijn, daarna zijn jullie weer geliefden. 

Er is wat ludieke kleding aanwezig, maar als jij wilt trouwen in je eigen kostuum, jurk of uniform dan wat dan kan je dat natuurlijk zelf ook meenemen. Je haar en make-up worden gratis gedaan door professionele hair & make-up artists.

Kortom: Beleef een voorproefje op tolerante, liefdevolle dag!

De ceremonie duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur en vindt plaats tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Je krijgt ruim op tijd de definitieve tijd te horen. Lijkt het je wat om voor 1 dag getrouwd te zijn, schrijf je dan nu in!

Zo ging het in 2019

Reacties zijn gesloten.