Roze club van 100!

Welkom bij de roze club van 100! We hopen dat je je ook aanmeldt als sponsor om zo te laten zien dat je de regenbooggemeenschap steunt als vriend van Roze Zaterdag Beverwijk 2024. Dit kun je doen door 50 euro in te leggen. Je wordt dan op de website en tijdens het evenement zichtbaar.

Doe jij mee om deze prachtige dag te laten slagen? Scan dan de QR-code hiernaast of klik hier. Vanzelfsprekend mag je je ook melden bij de bar bij Yello’s.

Vrienden van Roze Zaterdag Beverwijk 2024!

Wat is er te doen op Roze Zaterdag?

Roze Zaterdag Beverwijk valt met de deur in huis. Er worden veel bezoekers verwacht op en rond de Zeestraat in Beverwijk. Daar ontmoeten we elkaar en samen genieten van muziek en optredens op het grote podium. Tijdens de Stilettorun gaan de deelnemers de strijd aan om als eerste over de finish te komen, natuurlijk onder aanmoediging van hun supporters. Op de trouwlocatie kunnen stellen trouwen-voor-een-dag waarbij familie en vrienden natuurlijk niet mogen ontbreken.

Tijdens Roze Zaterdag zijn leden van de lhbtiqa+ community aanwezig, naast de deelnemers aan de activiteiten en hun supporters. Het is algemeen bekend dat Roze Zaterdag een aantrekkingskracht heeft op iedereen die op zoek is naar vertier.

Waar en wanneer

Roze Zaterdag Beverwijk 2024 vindt tijdens het stadsfeest op 29 juni plaats op de altijd gezellige Zeestraat in Beverwijk. Alle ondernemers voeren de regenboogvlag en de deelnemende winkeliers hebben een ballonnenpilaar in regenboogkleuren voor de deur staan. De straat wordt verder aangekleed in de kenmerkende kleur roze. Het zal niemand kunnen ontgaan dat het centrum van Beverwijk op die dag gaat voor tolerantie voor een diversiteit aan mensen.

Sociale media

Op www.rozezaterdagbeverwijk.nl is meer informatie te vinden. Vanzelfsprekend zijn wij ook te vinden op Facebook en Instagram in de opmaat naar het evenement.

Reacties zijn gesloten.