Reuring!

Naast de Stilettoruns, het trouwen-voor-1-dag en de fantastische programmering op het podium is er natuurlijk nog veel meer reuring in de Zeestraat. We lichten er een paar uit!

Party-Trailer

Party-trailer tilt Roze Zaterdag Beverwijk naar een hoger niveau! De gloednieuwe DJ Party-Trailer is de maakt een feest voor alle Roze Zaterdag bezoekers. Met state-of-the-art geluidsapparatuur en oogverblindende lichteffecten brengt de party-trailer de clubervaring rechtstreeks naar de Zeestraat.

Laat de muziek knallen, de lichten schitteren en feest beginnen.

Roze in Blauw

Roze in Blauw, de groep politiemensen die zich bezighoudt met lhbtiqa+ zaken kan natuurlijk niet ontbreken bij de Roze Zaterdag in Beverwijk! Stel uw vragen of vertel uw ervaringen in ons pop-up politiebureau in de Zeestraat Zij staan voor u klaar en hebben er zin in!

Bent u slachtoffer van geweld of discriminatie vanwege uw seksuele geaardheid of uw genderidentiteit? Bij spoed, bel 112. Geen spoed maar wel iemand van Roze in Blauw spreken? Onze piketlijn is 24 uur per dag beschikbaar: 088-1691234

COC Kennemerland

COC Kennemerland – Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit – is een vereniging met ongeveer 200 leden, aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Verenigingen tot Integratie van Homoseksualiteit COC Nederland.

  • is het stimuleren van initiatieven die de homo-integratie bevorderen;
  • is het, met de haar ter beschikking staande faciliteiten en middelen, bieden van hulp bij het organiseren van activiteiten die de homo-integratie bevorderen, in het bijzonder onder jongeren, ouderen, vrouwen en allochtonen;
  • is het stimuleren van diverse andere organisaties zich blijvend in te zetten voor de homo-integratie;
  • is het bieden van een dynamisch, cultureel, creatief en intellectueel platform in Kennemerland, ter bevordering en vernieuwing van de homo-integratie.

Reacties zijn gesloten.