Ook sponsor worden?

Landelijk wordt er ieder jaar Roze Zaterdag gehouden in veel gemeenten in Nederland. Ook Beverwijk doet dit jaar mee en laat de diversiteit van homo’s, lesbo’s, biseksuelen en transgenders zien om zo het begrip te vergroten. Alhoewel Beverwijk al hartstikke tolerant is, is het nog mooier om dat ook te vieren samen met jouw bedrijf!

Wat is er te doen op Roze Zaterdag?

Roze Zaterdag Beverwijk valt met de deur in huis door sponsoren te laten weten dat dit de allereerste editie is van een Roze Zaterdag in Beverwijk! Er worden zeker 1000 bezoekers verwacht die op het festivalterrein aan de Zeestraat elkaar ontmoeten en samen genieten van muziek en optredens op het grote podium. Tijdens de Stilettorun gaan de deelnemers de strijd aan om als eerste over de finish te komen, natuurlijk onder aanmoediging van hun supporters. Op de trouwlocatie kunnen stellen trouwen-voor-een-dag waarbij familie en vrienden natuurlijk niet mogen ontbreken.

Tijdens Roze Zaterdag zijn leden van de LHBT-community aanwezig, naast de deelnemers aan de activiteiten en hun supporters. Het is algemeen bekend dat Roze Zaterdag een aantrekkingskracht heeft op iedereen die op zoek is naar vertier.

Waar en wanneer

Roze Zaterdag Beverwijk 2019 vindt op 29 juni plaats op de altijd gezellige Zeestraat in Beverwijk. Alle ondernemers voeren de regenboogvlag en de deelnemende winkeliers hebben een ballonnenpilaar in regenboogkleuren voor de deur staan. De straat wordt verder aangekleed in de kenmerkende kleur roze. Het zal niemand kunnen ontgaan dat het centrum van Beverwijk op die dag gaat voor tolerantie voor een diversiteit aan mensen.

Pers

Roze Zaterdag Beverwijk 2019 zorgt voor de nodige aandacht van de pers zodat de exposure optimaal is. Wij zijn in gesprek met een lokale televisiezender die interesse heeft om het evenement live uit te zenden gedurende de dag. Er worden regelmatig persberichten verstuurd naar de radio en schrijvende pers. Zij zullen dan ook niet ontbreken op 29 juni!

Sociale media

Op www.rozezaterdagbeverwijk.nl is meer informatie te vinden. Vanzelfsprekend zijn wij ook te vinden op Facebook, Twitter en Instagram in de opmaat naar het evenement.

Ook sponsor worden?

Wilt u ook uw bedrijfsnaam verbinden aan dit positieve evenement, dan zijn daar mogelijkheden toe. U kunt 1 locatie (podium, trouwlocatie, stilettorun) in totaal sponsoren. Uw naam is dan duidelijk zichtbaar op een grote weerbestendige banner. Maar het is ook mogelijk om een kleinere bijdrage te doen. Uw bedrijfsnaam hangt dan op een kleiner roze bord op het evenemententerrein. Vanzelfsprekend krijgt u een plek op onze website. Alles is eigenlijk mogelijk en een aantal gingen u al voor!

Organisatoren

Roze Zaterdag Beverwijk 2019 wordt georganiseerd door ondernemer Jordy Geel en Jacqueline Makbouli. Zij gaan graag met u in gesprek. Samen met een team aan vrijwilligers die de LHBT-gemeenschap een warm hart toedraagt verzorgen zij het evenement zodat het een groot succes wordt!

Contactgegevens

Roze Zaterdag Beverwijk 2019:

E-mail info@rozezaterdagbeverwijk.nl

Mobiel 06-24749594 (Jacqueline) of 06-20666708 (Jordy)

Facebook https://m.facebook.com/rozezaterdagbeverwijk

Instagram @rozezaterdagbeverwijk

Reacties zijn gesloten.