Stilettorun

Eerste Stilettorun in Beverwijk een feit!

Beverwijk krijgt een Stilettorun! Oftewel: hardlopen op hoge hakken. En natuurlijk mogen ook mannen meedoen.

Zaterdag 29 juni rennen (en struikelen) de dames en heren door de Zeestraat, op weg naar de finish. Prijzen zijn er niet alleen voor de snelste renner, maar ook in categorieën als de mooiste schoenen, grootste pechvogel en de mooist geklede deelnemer.

Natuurlijk zijn er wel regels. Zo moet de hak minimaal 7 centimeter hoog zijn. En je hoef niet per se een vrouw te zijn. We zoeken juist ook mannen die ook willen deelnemen. De start zal zijn op de hoek van de Zeestraat ter hoogte van Ab Geldermans, de finish ligt ter hoogte van Optiek Kloes. Het is dus niet zo’n lang stuk. We doen verschillende runs over de hele dag. Je kunt steeds een kwartier voor de run vast gaan warmlopen op het parcours.

In veel andere steden zijn de afgelopen jaren al dit soort races georganiseerd. In Beverwijk is het de eerste keer. Wil je zeker zijn van deelname? Vul dan hier het inschrijfformulier in. Vol is namelijk echt vol!

Goed doel

De kosten voor deelname bedragen 7 euro vijftig. Voor dit geld krijg je een consumptiebon van Yello’s en een lintje van Pink Ribbon. Daarnaast gaat er nog drie euro naar de stichting Pink Ribbon. Pink Ribbon is een stichting die projecten en onderzoeken financiert met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Op deze wijze hopen wij een mooi bedrag op te halen voor de stichting.

Reacties zijn gesloten.