Trouwen voor één dag!

Vraag je partner nu ten huwelijk zodat je tijdens Roze zaterdag ook daadwerkelijk kunt trouwen voor één dag! Geef de liefde van je leven het Ja-woord onder een mooi versierde prieel en met een ludieke roze trouwambtenaar! Inschrijven maar!

De ceremonie
De ceremonie zal onder een prachtig versierd prieel plaatsvinden. Jullie schuiven de ringen om elkaars vinger en geef elkaar tijdens de spetterende miniceremonie het Ja-woord! Jullie kus wordt met een foto vastgelegd, zodat jullie deze geweldige dag niet snel zullen vergeten!

Na afloop krijg je een ’trouwakte’ en proosten jij en je geliefde met een glaasje bubbels terwijl je samen een gebakje naar binnen werkt 😉

Voel de spanning van het trouwen en ontdek hoe het is om een pasgetrouwd stel te zijn! Jullie huwelijkssprookje zal voor één dag zijn, daarna zijn jullie weer geliefden. 

Er is wat ludieke kleding aanwezig, maar als jij wilt trouwen in je eigen kostuum, jurk of uniform dan wat dan kan je dat natuurlijk zelf ook meenemen.

Kortom: Beleef een voorproefje op de meest romantische dag van jullie leven!

De ceremonie duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur en vindt plaats tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Je krijgt ruim op tijd de definitieve tijd te horen. Lijkt het je wat om voor 1 dag getrouwd te zijn, schrijf je dan nu in!

Het mooiste is, dit is allemaal gratis! Wil je wel een bijdrage doen voor een goed doel dan staat er een spaarvarken voor je klaar. De opbrengst gaat naar de stichting Pink Ribbon. Pink Ribbon is een stichting die projecten en onderzoeken financiert met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Op deze wijze hopen wij een mooi bedrag op te halen!

Reacties zijn gesloten.